Prohledat tento blog

čtvrtek 7. října 2021

Říjnový pozdrav

 Milí přátelé a příznivci autorského webu LKPB a jeho hostů, nadšení literáti,

doufám, že ani v říjnu náš web nezůstane bez povšimnutí a já budu vkládat vaší novou poezii a prózu, upoutávky na nové knihy a podobně.

      Na webu se už vystřídala dlouhá řada nejrůznějších témat, která vždy někoho z vás osloví. Není podmínkou přispívat jen podle témat, je to jen námět k inspiraci nebo k něčemu, co jste napsali již dříve. Posílat mi můžete cokoli, o co se chcete s ostatními podělit. Třeba vás témata přesunou do úplně jinam.

Připomínám blížící se listopad a s ním Festival Den poezie, letos na téma Božská komedie. Stejně jako vloni i letos jsem přihlásila náš web k tomuto projektu.

      A říjnová témata?  Ponožka. Všichni známe ten nepochopitelný jev, proč neustále jedna chybí a také jak je důležité mít nohy v teple a duši v pohodě. A nemusí to být jen ponožka, ale například šála, rukavice, čepice a klobouky a jiné svršky, určitě je ve své tvorbě máte. A co nosíte po kapsách?

      Říká se, že se sluší poděkovat za každé nové ráno a nenechávat zapadnout slunce nad naším hněvem. Jaká jsou vaše rána a jaké večery, co vám přinášejí a co si vzaly? Podělte se s námi.

       Básnířka Viola Jíchová, která publikuje na našem webu, mi o sobě napsala, že píše mimo jiné i texty k písním. Myslím si, že jsou mezi vámi i další, kteří se této tvorbě věnují. Co takhle některé z textů uveřejnit na webu, možná je rád někdo promění v písničku.

Ať už si z témat vyberete či nikoli, nezapomeňte nám zachovat svou přízeň a poslat něco dalšího. Budu se těšit na každý nový email či příchozího autora. Nebojte se tento email přeposlat svým kolegům literátům. 

 

Za literární web  https://literatinawebu.webnode.cz/

Pavlína 

Mějte se krásně, poeticky!



Žádné komentáře:

Okomentovat