Prohledat tento blog

čtvrtek 6. října 2022

Říjen na webu LKPB

Milí přátelé literáti, vážení čtenáři a všichni naši příznivci,

autorský web Literárního klubu Petra Bezruče a jeho hostů vás všechny zve k účasti festivalu Den Poezie, který proběhne od 7. do 20. listopadu 2022. Letos uplyne sto let od narození básníka Jana Skácela (*7. 2. 1922 – + 7. 11. 1989). Tématem festivalu je  citát z básně Jana Skácela Dobré věci –“Je včera, bude dnes a byla zítra“. Vaše verše i poetické mini prózy mi můžete zasílat již nyní. V průběhu festivalu pak budou vkládány na web. Věřím, že tento krásný svátek poezie tímto hezky oslavíme.

 

Každý měsíc hledám témata, která vás mají inspirovat pro daný měsíc, ale i kdykoliv jindy. ČOKOLÁDA, sladký sen i mámení, útěk do ráje.

 HRAČKA- starý plechový vláček, hrst hliněných kuliček, medvídek, mrkací panenka…, která z nich se stane námětem vaší tvorby, která je vám to nejmilovanější? Napište mi, ráda uveřejním.

 K podzimu patří sychravé dny, prodlužující se večery. Dejme si společně KÁVU nebo skleničku VÍNA. Bude v něm PRAVDA NEBO LEŽ. A vítězí opravdu pravda, nebo nás mazaná lež dovede tahat do nekonečna za nos?

 

Pro všechny, které témata svazují, opět připomínám, posílejte, co máte rádi. Pestrost je vizitkou našeho webu.


Za Literární web a LKPB zdraví Pavlína.

Mějte se hezky navzdory času nečasu!


https://literatinawebujedemedal.webnode.cz/




Žádné komentáře:

Okomentovat