Prohledat tento blog

čtvrtek 3. února 2022

Novinky z LKPB

Milí kolegové a přátele webu, vážení čtenáři,

Dnes jsou Hromnice a já si uvědomila, že máme první měsíc na následném webu za sebou. Chci vám všem poděkovat, že jste pomohli web nastartovat. Děkuji Ireně Topinkové, která byla iniciátorkou první tematické rubriky Vzpomínky. Do této rubriky můžete přispívat stále, neboť vzpomínky, ať veselé či smutné máme každý z nás. Jsou i takové, které se snažíme vytěsnit, ale existují stovky těch krásných, které jako poklad předáváme dál.

Irena Topinková pro web vymyslela další rubriku - LáskaV nekonečných podobách láska provází literární tvorbu, od té milostné až po lásku k práci, rodině, domovu, ke sportu...... Nejprve jsem si říkala, že tohle téma otevřeme až na jaře, ale pak mi přišla báseň od Marty Dvořákové Hromnic, kde se po špetičkách vrací jaro, bylo rozhodnuto.

A do třetice Irena Topinková a její Strom. Pro každého z nás někde ten jeho roste, nebo býval. Který je ten váš? Tyhle verše i povídky můžete doplnit vlastními fotografiemi.

S nástupem následného webu přibyli noví autoři ze Slovenska, vítám je  na našem autorském webu a děkuji jim za jejich rozhodnutí s námi společně web tvořit. Marta Lehetová část své tvorby zasvětila nejmladším čtenářům, dětem. Mnozí z vás jistě také pro děti píšou a tvoří. Přidejte se k Martě Lehetové . Nejen dětská duše to ocení,  Pestrost literatury a její nejrůznější formy, dělají literaturu živou. 

Pište, posílejte, budu se jako vždy těšit nejen já, ale i další poetické duše.

Pavlína
https://literatinawebujedemedal.webnode.cz/



Žádné komentáře:

Okomentovat