Prohledat tento blog

středa 1. června 2022

Červnový pozdrav

 Milí kolegové, básníci, prozaikové, vážení čtenáři a kamarádi,

 v měsíci květnu oslavil Literární klub Petra Bezruče 25 let svého trvání. Přijměte pozvánína našem webu  prostřednictvím krátkého videozáznamu na vernisáž výstavy LKPB, která se konala na frýdeckém zámku v Muzeu Beskyd. Vy, kteří jste s námi nemohli být a nemáte to do Frýdku daleko, stále ji můžete až do 19. června navštívit. K tomuto  výročí  a zároveň ku příležitosti konání letošní Beskydské lavečky byl vydán i Sborník LKPB a Beskydské lavečky. Také ten si můžete prolistovat a přečíst v PDF forátu  na našem autorském webu. Odkazy najdete v Novinkách na webu.

Červen je měsíc, kdy slaví svátek děti. Na webu můžete přispívat do rubriky TVORBA PRO DĚTI A MLÁDEŽ, kterou vymyslela paní Marta Lehetová. Seznámit se můžete s oceněnými prácemi dětí z Němčic na Hané, kde pro ně místní knihovna pořádá již několik ročníků literární soutěž ANDERSENOVA HVĚZDIČKA, kdoví, možná z nich jednou někdo bude básníkem, spisovatelem. Práce dětí jsou upřímným a poctivým zobrazením světa.

Pro nový měsíc vám nabízím dvě rubriky. Srdce- je nebo není něco citlivějšího, tajemnějšího a vzácnějšího než je srdce a co SRDCE A JEHO ÚSMĚV A PLÁČ? Vaší tvorbu, ráda uveřejním.

PTÁCI, kolik různých od městských holubů a pouličních vrabčáků počínaje, přes soví moudrost, slavičí trylky, divoké husy, či labutí věrnost jich máme každý z nás ve své tvorbě. Otevřeme pomyslné voliéry a přivítejme je na našem webu.


Moc se na vás všechny těším. Přeji poklidný a příjemný nástup léta a nekončící touhu psát. 


Za Literární klub Petra Bezruče a jeho autorský web zdraví 


Pavlína Kolárová


https://literatinawebujedemedal.webnode.cz/

PavlinaKollarova@seznam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat